En depression kræver ikke, at du tager dig sammen. Den kræver hjælp

Behandling af depression

Depression symptomer og kendetegn 

Alle mennesker kan sætte sig ind i at være dårlig tilpas. Men hvis det er en forbigående tilstand, har du sandsynligvis ikke en depression. Nogle af kendetegnende ved en depression er, at have en følelse af, at du har mistet interessen for de begivenheder og mennesker, der ellers plejede at opløfte dig. Derudover har mange med en depression  enfølelse af, at tankerne er centreret omkring nogle meget tunge emner og negative tolkninger.

Konkret kan en depression komme til udtryk ved forandring i din appetit, forstyrrende søvnmønstre, vekselvirkning mellem rastløshed og energiforladthed, forringet koncentrations- og beslutningsevne og en følelse af skyld og manglende tro på dit eget værd og dine egne evner.

Er min tilgang den rigtige for dig? 

Når det kommer til behandling af en depression, så vil jeg udfordre og omstrukturere de negative tanker og handler, der er kommet, som resultat af din depression. Hvad end du har behov for alternative handlinger, eller har behov for at lære at gå på afstand af tankerne, så vil jeg i praksis sørge for at påvirke dine tanker og handlinger, til noget som gør dagligdage mere overskuelig, og som øger dit energiniveau. Du vil lære, hvordan du i dit eget tempo kan begynde på nogle meningsfulde aktiviteter. Hver aktivitet vil være en, som under normale omstændigher har bidraget til dit velvære, og de vil blive et bidrag til at få dig væk fra din depression. Ligeledes bliver du udstyret med teknikker og redskaber, som forebygger tilbagefald.