Din spiseforstyrrelse kan ødelægge december og julen. Men det skal den ikke have lov til. 

Julen kan være et af de sværeste tidspunkter på året, hvis du kæmper med en spiseforstyrrelse. 

Kalenderen siger den 1. december. For mange mennesker er denne dag lykkens dag, fordi nu starter den mest fantastiske tid på året. Julehygge, familiehygge, julefrokost, julekalender, juleslik, julekonfekt julemad og mere julemad. Maden er i centrum en hel måned, og det er derfor, at jeg år efter år oplever, at december er den sværeste tid på året, hvis du har en spiseforstyrrelse.

Kan jeg undgå, at min spiseforstyrrelse kommer til at styre hele december? 

JA! Ja, det kan du godt. Det er netop dét, der vil vær temaet til dette online foredrag. Julen er en tid, som spiseforstyrrelsen godt kan lide, for den godt kan lide, når du har svært og er følelsesmæssigt presset. Årsagen er, at når du har det svært, er den naturlige reaktion a du giver dig mere hen til den spiseforstyrrede stemme. Jo større kaos du har indeni, jo mere søger du spiseforstyrrelsen.

Du har mere styrke, end din spiseforstyrrelse har

Din spiseforstyrrelse er ikke stærkere end dig. Den vil gerne være stærkere end dig, men det er den ikke. Det vil jeg gerne åbne dine øjne for på dette online foredrag. Vi vil blandt andet komme omkring: 

  • “Hvorfor bliver alt-eller-intet tankerne stærkere i december? Hvordan håndterer jeg den sort-hvid tænkning?”
  • “Hvorfor indkøb og madlavning bliver særligt udfordrende i december, og hvordan du gør det lettere for dig selv.” 
  • “Angsten for de sociale situationer der indgår mad i, og hvordan du undgår at spiseforstyrrelsen bliver forstærket i disse situationer, samt hvordan du undgår at den får dig til at melde afbud fra sociale begivenheder i december.”
  • “Juleaften. Hvordan giver du dig selv til at nyde juleaften og ikke blive overtaget af angsten for juleslik, julesnacks og julemad. ‘

Udover disse temaer vil I som deltagere få mulighed for at stille de spørgsmål, der fylder hos jer. 

Helt grundlæggende vil du til dette foredrag få indsigt i, hvad der ligger bag de her udfordringer, og du vil få redskaber og værktøjer til, hvordan du håndterer dem, så du får de bedst mulige forudsætninger for at bruge din energi på dét, der fortjener din energi i december: Kærlighed, hygge, familie og gode traditioner. Du fortjener ikke at tilbringe december i selskab med din spiseforstyrrelse. 

Praktisk info: 

Dato. 8. december

Tidspunkt: 17 – 19

Pris: 100 kroner

Lukket Facebookgruppe i hele december 

Som deltager på foredraget, får du ikke kun adgang til foredraget. Jeg vil efter foredraget den 8. december give dig adgang til en Facebookgruppe hvor jeg og de andre deltagere vil være medlemmer. Her vil i gennem hele december få mulighed for at stille spørgsmål, søge råd, få inspiration og dele gode oplevelser med mig og de andre. Jeg vil besvare jeres henvendelser, ligesom I vil kunne sparre med hinanden. På den måde tror, og håber, jeg på, at du kan holde fast i en god udvikling i december. 

Hvis du ønsker at tilmelde dig forløbet, eller hvis du har spørgsmål til forløbet, skal du udfylde dine informationer i den nedenstående kontaktformular. 


    Dine informationer