“Allerede på dag 1 dag fandt jeg en motivation til at arbejde med min spiseforstyrrelse, jeg ikke har kunne finde i otte år.” 

Fylder tankerne om mad, krop og vægt i de fleste af dine vågne timer? Føler du, at du gerne vil begynde at arbejde med din spiseforstyrrelse, men ikke ved hvordan? Så er dette onlineforløb “21 dage” et forløb til dig. 

“Det er som om, at når terapeuter, eksperter og fagfolk giver mig råd til at arbejde med min spiseforstyrrelse, giver de altid rigtig god mening, når jeg læser dem. Men når jeg i praksis skal udføre dem, begynder spiseforstyrrelsen at larme, og jeg forstår ikke, hvorfor det sker hver gang.” Har du prøvet at have det sådan? Det har jeg mødt rigtig mange mennesker med en spiseforstyrrelse, der har, og det er en af årsagerne til, at jeg tilbyder onlineforløbet: “21 dage – start rejsen ud af din spiseforstyrrelse.” 

I forløbet vil vi gå helt tæt på, hvordan en spiseforstyrrelse får dig til at gøre dét, den gerne vil have dig til, hvorfor det er så svært at gå imod spiseforstyrrelsen og vigtigst af alt: Hvad du helt praktisk kan gøre for at sige nej tak til spiseforstyrrelsen og sige ja tak til dig selv. 

Hvordan fungerer det i praksis?

Du modtager en mail fra mig hver morgen, hvor du får adgang til dagens tema og det dertilhørende materiale. Alt hvad du modtager er skriftligt, og det betyder også, at du selv bestemmer, hvornår på dagen du har lyst til at arbejde med dagens tema. Uanset om du er studerende, ledig eller i arbejde har du mulighed for at følge forløbet. Hvis du en dag ikke har tid til eller overskud til at arbejde med dagens tema, kan du altid vende tilbage til det en af de andre dage. Materialet har du for evigt. 

Under hele forløbet har du mulighed for skriftligt at sparre med mig, hvis du har brug for råd, støtte eller hvis der opstår nogle spørgsmål. 

Pris? 

199 kroner for hele forløbet. 

Hvis du ønsker at tilmelde dig forløbet, eller hvis du har spørgsmål til forløbet, skal du udfylde dine informationer i den nedenstående kontaktformular. Derefter vil du høre fra mig inden for et par timer. 


    Dine informationer